Docenten

De docenten van Gastels Fanfare zijn alle gediplomeerd en daardoor bevoegd om muzikale opleiding te geven binnen het vakgebied. Zie hieronder wie dat zijn en welke opleidingen zij voor hun rekening nemen.


AMV cursus

Docent Adriaan Martens 
Adriaan is tevens onze klein en groot koper docent en onze docent voor slagwerk.Klein en groot koper / Slagwerk

Docent Adriaan Martens.
Adriaan geeft ook nog les op een muziekschool en verschillende andere verenigingen. Op site www.glissandomusic.nl word een overzicht gegeven wat Adriaan nog meer voor u kan betekenen. 

Biografie
Adriaan Martens is geboren in 1973 in Gilze (Noord-Brabant), hij begon op zijn 17 de met het bespelen van de trombone. Na twee jaar componeerde hij reeds zijn eerste mars sindsdien heeft hij al zo'n 20 werken geschreven, waaronder een solo voor trombone en euphonium, 3 marsen en diverse concert werken. Op zijn 24 e ging hij trombone studeren aan het Fontys Conservatorium in Tilburg bij Henri Aarts waar hij afstudeerde als docerend musicus in April 2004. Tussen 2002 en 2006 studeerde Adriaan Compositie bij Maino Remmers.

Adriaan is tevens de slagwerk leraar die de leerlingen begeleid voor het A en B diploma. Hierna word dit overgenomen door de muziekschool.


Saxofoon 

Docente Tanya Custers.
Reeds jaren is Tanya aktief als docent Saxofoon bij Gastels Fanfare.
Biografie
Op de leeftijd van 15 jaar is Tanya begonnen met klarinet spelen. 2 Jaar later is ze naar het concervatorium in Maastricht gegaan en heeft daar de opleiding schoolmuziek gedaan. Na haar opleiding heeft ze vele jaren klarinet en theorieles gegeven bij harmonie de Gildezonen in Roosendaal. Zelf speelt Tanya klarinet, sopraansax en altsax. Op dit moment studeert Tanya klarinet bij Thea Rosmuldeer.